contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Què del món clàsssic ens és avui dia útil?

Conferència a càrrec de Joan Carbonell i ManilsDilluns 31 de maig a les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.Joan carbonell   Doctor en Filologia clàssica ha estat professor titular de Filologia Llatina a la Uab, secretari del dapartament de Filologia clàssica, Coordinador Coordinador de la titulació d’Estudis Clàssics, Vicedegà d’Estudis (Facultat de Filosofia i Lletres), Delegat del rector per a Estudis i Centres Adscrits, Vicerector d’Estudiants i Cultura. Actualment és Degà de la Facultat de Filosofia i Lletres.

A part de la docència i la gestió Carbonell s’ha dedicat a la recerca, explorant com els renaixentistes dels segles XV i XVI van entendre i reinterpretar els textos clàssics.  Igualment s'ha dedicat a la divulgació del món clàssic traduint diferents textos d'autors llatins i renaixentistes. En aquest sentit  va dirigir conjuntament amb Bàrbara Matas la col·lecció l’Esparver Clàssic amb més de 50 volums publicats.

  

Què del món clàsssic ens és avui dia útil?


Enllaç conferència: Què del món clàsssic ens és avui dia útil?

 

 


Etiqueta:

Conferències

Conferència a càrrec de David Vila i Ros i Jessica NeuquelmanDilluns 7 de juny a les 6 de la tarda a Través de YouTube, online o diferit.


INFO

Conferència a càrrec de Joan Esteve i Pujol. Dilluns 26 d'abril les 6 de la tarda a través de YouTube, online o diferit.


INFO

Visita cultural fins a migdia. Dijous 10 de juny a les 9:45h, sortida des dels FGC. o directament a les 10:50h. a la Casa Amatller, Passeig de Gràcia, 41


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all