contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Dret civil vigent a Catalunya

El 22 de febrer,Maria Ysàs Solanes, doctora en Dret per la UAB, ens va oferir la conferència virtual: «Dret civil vigent a Catalunya». Lluís Bongunyà, membre de la junta de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí, va ser el moderador.El 22 de febrer,Maria Ysàs Solanes, doctora en Dret per la UAB, ens va oferir la conferència virtual: «Dret civil vigent a Catalunya». Lluís Bongunyà, membre de la junta de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubíva ser el moderador.

Ens va explicar com la conservació, modificació i desenvolupament del dret civil de Catalunya ha passat per diverses fases i com la Generalitat, que té competències exclusives en matèria de dret civil, pretén una regulació comparable a la dels països capdavanters de la Unió Europea.

 Dret civil vigent a Catalunya

Enllaç conferència: Dret civil vigent a Catalunya

 

 


Etiqueta:

Conferències

El 25 de gener vam fer la conferència virtual: «Brexit, i ara què?» on es van tractar totes les qüestions relacionades amb la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. El ponent va ser el Sr. Hèctor Sánchez Margalef


INFO

El 22 de març, Jordi Ibañezdiplomat en Ciències Empresarials i director de la Fundació de Finances Ètiques va fer la conferència sobre «Finances ètiques i la crisi econòmica». 


INFO

El 9 de març, coincidint que el dia abans havia estat el Dia de la Dona vam fer una sortida virtual: «Dones extraordinàries de Barcelona, Dia de la Dona»; a càrrec de l’agència Barcelona Experts.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all