contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Finances ètiques i la crisi econòmica

El 22 de març, Jordi Ibañezdiplomat en Ciències Empresarials i director de la Fundació de Finances Ètiques va fer la conferència sobre «Finances ètiques i la crisi econòmica». El 22 de març us havíem d’oferir la conferència: «La banca ètica i la crisi econòmica», a càrrec dArcadi Oliveres i Boadella, doctor en Economia per la UAB i activista social compromès amb la cooperació i el desenvolupament.

Malauradament, l’Arcadi ens va deixar uns dies abans i, en el seu lloc, Jordi Ibañez, diplomat en Ciències Empresarials i director de la Fundació de Finances Ètiques va fer la conferència sobre «Finances ètiques i la crisi econòmica». 

 La banca ètica i la crisi econòmica

Enllaç conferència: Finances ètiques i la crisi econòmica

 

 


Etiqueta:

Conferències

El 25 de gener vam fer la conferència virtual: «Brexit, i ara què?» on es van tractar totes les qüestions relacionades amb la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. El ponent va ser el Sr. Hèctor Sánchez Margalef


INFO

El 22 de febrer,Maria Ysàs Solanes, doctora en Dret per la UAB, ens va oferir la conferència virtual: «Dret civil vigent a Catalunya». Lluís Bongunyà, membre de la junta de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí, va ser el moderador.


INFO

El 9 de març, coincidint que el dia abans havia estat el Dia de la Dona vam fer una sortida virtual: «Dones extraordinàries de Barcelona, Dia de la Dona»; a càrrec de l’agència Barcelona Experts.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all