contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Quiet

El 29 d’octubre, organitzat per la Biblioteca Mestre Martí Tauler amb la col·laboració de l’AEUR, es va fer la conferència: «Quiet»; acàrrec de Màrius Serra, llicenciat en Filologia Anglesa, escriptor, periodista i enigmista català. Marius Serra  

El 29 d’octubre, organitzat per la Biblioteca Mestre Martí Tauler amb la col·laboració de l’AEUR, es va fer la conferència: «Quiet»; acàrrec de Màrius Serra, llicenciat en Filologia Anglesa, escriptor, periodista i enigmista català. 

Màrius Serra ens va parlar del seu Quiet, que va escriure fa 10 anys sobre l’experiència de ser pare d’un fill amb paràlisi cerebral. Ara el text ha pres forma amb l’obra de teatre: Qui ets?

 

Quiet

 

 


Etiqueta:

Conferències

L’1 de novembre, a causa de la pandèmia, es va haver de suspendre l’obra de teatre: Qui ets?, basada en l’obra narrativa Quiet, de Màrius Serra.


INFO

L’1 d’octubre vam fer l’acte inaugural del curs 2020-2021 amb la conferència: «Els recursos de comunicació dels cantants d'òpera»; a càrrec de Marcel Gorgori Argemí.


INFO

El 26 d’octubre es va anul·lar la conferència: «Dret civil vigent a Catalunya»; a càrrec de la doctora Maria Ysàs Solanes, doctora en Dret per la UAB.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all