javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Un secret amagat dels gremis de Barcelona - Anul·lada

El 19 de novembre es va haver de suspendre la visita cultural guiada: «Un secret amagat dels gremis de Barcelona: La Casa de la Seda i dinar al restaurant 4 Gats».La Casa de la Seda   El 19 de novembre es va haver de suspendre la visita cultural guiada: «Un secret amagat dels gremis de Barcelona: La Casa de la Seda i dinar al restaurant 4 Gats».

  

La Casa de la Seda

 

 


Etiqueta:

Sortides

La visita cultural guiada del 22 d’octubre «La burgesia a Barcelona: visita al Liceu i Cercle del Liceu», també va quedar anul·lada.


INFO

El 10 de desembre vam dur a terme la darrera conferència virtual del seminari Del modernisme a les avantguardes, l’edat d’or i l’art contemporani català,amb la conferència: «El noucentisme»; a càrrec deJordi González Llàcer, doctorat en Història de l’Art per la UAB.


INFO

El 3 de desembre vam dur a terme la segona conferència virtual del seminari Del modernisme a les avantguardes, l’edat d’or i l’art contemporani català,amb la conferència: “El postmodernisme”; a càrrec de Jordi González Llàcer, doctorat en Història de l’Art per la UAB.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all