javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

El postmodernisme

El 3 de desembre vam dur a terme la segona conferència virtual del seminari Del modernisme a les avantguardes, l’edat d’or i l’art contemporani català,amb la conferència: “El postmodernisme”; a càrrec de Jordi González Llàcer, doctorat en Història de l’Art per la UAB.El 3 de desembre vam dur a terme la segona conferència virtual del seminari Del modernisme a les avantguardes, l’edat d’or i l’art contemporani català,amb la conferència: “El postmodernisme”; a càrrec de Jordi González Llàcer, doctorat en Història de l’Art per la UAB.

Se’ns va presentar el postmodernisme com el conjunt de tendències i estils artístics individuals que, després del modernisme, representen la consolidació dels nous conceptes de modernitat.

 

 


Etiqueta:

Seminaris

El 10 de desembre vam dur a terme la darrera conferència virtual del seminari Del modernisme a les avantguardes, l’edat d’or i l’art contemporani català,amb la conferència: «El noucentisme»; a càrrec deJordi González Llàcer, doctorat en Història de l’Art per la UAB.


INFO

El 8 d’octubre vam començar el seminari: Del Modernisme a les avantguardes, l’edat d’or i l’art contemporani català, a càrrec de Jordi González Llàcer. La primera de les conferències va ser: «El tàndem Casas-Rusiñol».


INFO

El 4, 11, 18 i 25 de novembre també es va haver d’anul·lar el Taller de fotografia bàsica; a càrrec de Manel Miras, president del Grup Fotogràfic el Gra i membre de la Comissió de Cultura del CGG


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all