contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Sant Antoni: origen del barri, Fàbrica Moritz

El 17 d’octubre va tenir lloc la sortida matinal «Sant Antoni: origen del barri, Fàbrica Moritz». Després de la visita guiada, vam fer un tomb pel seu mercat i vam acabar la sortida gaudint d’un vermut.El 17 d’octubre va tenir lloc la sortida matinal «Sant Antoni: origen del barri, Fàbrica Moritz». Després de la visita guiada, vam fer un tomb pel seu mercat i vam acabar la sortida gaudint d’un vermut.

 

 


Etiqueta:

Sortides

El 14 de novembre vam fer una sortida guiada a Lleida, la capital de Ponent, tot visitant la Seu Vella, el Palau del Rei i el Palau de la Paeria. Després d’un bon dinar, vam poder gaudir d’un passeig pel centre de la ciutat i el seu entorn.


INFO

El 12 de desembre, la taula rodona sobre «Migració a Catalunya: entre el discurs de l’odi i l’acollida», a càrrec d’Andreu Domingo i Valls i Amadou Bocar Sam Daff, va servir per cloure el seminari: Problemàtiques de la nostra societat: una altra Catalunya és possible?


INFO

El 20 de febrer vam fer una sortida cultural guiada als monestirs de Poblet i Vallbona de les Monges. Vam visitar els dos monestirs i, després de dinar, vam poder gaudir d’un passeig pels seus entorns.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all