contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Una altra Catalunya és possible?

El 7 de novembre, Itziar González va dur a terme la segona conferència del seminari: Problemàtiques de la nostra societat: una altra Catalunya és possible?El 7 de novembre, Itziar González va dur a terme la segona conferència del seminari: Problemàtiques de la nostra societat: una altra Catalunya és possible? Arquitecta, exregidora del districte de Ciutat Vella de Barcelona i mediadora amb èxits en processos de participació i resolució de conflictes en l’espai públic, ens va parlar sobre l’habitatge, la gentrificació i la transformació física, econòmica i cultural d’un barri.

 

 


Etiqueta:

Seminaris

El 9 de gener vam donar el tret de sortida del segon trimestre amb l’inici del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial.


INFO

El 6 de febrer vam fer la segona sessió del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial, a càrrec d´Agustí Argelich Casals


INFO

El 2 de març va tenir lloc la tercera i darrera sessió del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial. Amb el títol de «Què és el 5-G (big-data) i per què?», i la ponència de Joan Manuel Tresserras i Gaju.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all