contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Intel·ligència artificial

El 9 de gener vam donar el tret de sortida del segon trimestre amb l’inici del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial.El 9 de gener vam donar el tret de sortida del segon trimestre amb l’inici del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial.

La primera conferència va ser «Intel·ligència artificial» (robòtica), a càrrec de Carles Martín Badell, enginyer de telecomunicacions per la UPC i secretari general de l’Agència d’Internet Quality (IQUA). La seva exposició ens va fer entendre com una màquina (habitualment, una computadora) pot prendre decisions intel·ligents o, si més no, comportar-se com si tingués una intel·ligència semblant a la humana

 

 


Etiqueta:

Seminaris

El 7 de novembre, Itziar González va dur a terme la segona conferència del seminari: Problemàtiques de la nostra societat: una altra Catalunya és possible?


INFO

El 6 de febrer vam fer la segona sessió del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial, a càrrec d´Agustí Argelich Casals


INFO

El 2 de març va tenir lloc la tercera i darrera sessió del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial. Amb el títol de «Què és el 5-G (big-data) i per què?», i la ponència de Joan Manuel Tresserras i Gaju.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all