contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Mecanismes basats en les tecnologies de la societat de la informació i la comunicació a les ciutats

El 6 de febrer vam fer la segona sessió del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial, a càrrec d´Agustí Argelich CasalsEl 6 de febrer vam fer la segona sessió del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial, a càrrec d´Agustí Argelich Casals, enginyer de Telecomunicacions per la URL, i director i fundador d’Argelich Networks, que ens va explicar com cada vegada més les ciutats tendeixen a dotar-se de mecanismes basats en les tecnologies de la societat de la informació i la comunicació, enfocats a millorar tant la gestió dels diferents serveis com la qualitat de vida dels seus habitants.

 

 


Etiqueta:

Seminaris

El 7 de novembre, Itziar González va dur a terme la segona conferència del seminari: Problemàtiques de la nostra societat: una altra Catalunya és possible?


INFO

El 9 de gener vam donar el tret de sortida del segon trimestre amb l’inici del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial.


INFO

El 2 de març va tenir lloc la tercera i darrera sessió del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial. Amb el títol de «Què és el 5-G (big-data) i per què?», i la ponència de Joan Manuel Tresserras i Gaju.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all