contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Què és el 5-G (big-data) i per què?

El 2 de març va tenir lloc la tercera i darrera sessió del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial. Amb el títol de «Què és el 5-G (big-data) i per què?», i la ponència de Joan Manuel Tresserras i Gaju.Joan Manuel Tresserras   El 2 de març va tenir lloc la tercera i darrera sessió del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial. Amb el títol de «Què és el 5-G (big-data) i per què?», el doctor Joan Manuel Tresserras i Gaju, professor del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, ens va parlar abastament sobre el tractament dels grans volums de dades en l’actualitat i en el futur.

 

 

 


Etiqueta:

Seminaris

El 7 de novembre, Itziar González va dur a terme la segona conferència del seminari: Problemàtiques de la nostra societat: una altra Catalunya és possible?


INFO

El 9 de gener vam donar el tret de sortida del segon trimestre amb l’inici del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial.


INFO

El 6 de febrer vam fer la segona sessió del seminari: Les tecnologies de la intel·ligència artificial, a càrrec d´Agustí Argelich Casals


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all