javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Els microorganismes: una majoria invisible

El 10 de gener de 2019 vam fer la conferència "Els microorganismes: una majoria invisible", la primera part del Seminari Dones i societat (1/3). A càrrec de Núria Gaju Ricart, doctora en Ciències Biològiques i professora de la UAB.Els microorganismes: una majoria invisible  

El 10 de gener de 2019 vam fer la conferència "Els microorganismes: una majoria invisible", la primera part del Seminari Dones i societat (1/3). A càrrec de Núria Gaju Ricart, doctora en Ciències Biològiques i professora de la UAB.

La coferència va tractar de com els microorganismes que son aquells essers vius unicel·lulars que no es poden veure amb l’ull humà i son necessaris aparells com el microscopi òptic i l’electrònic (fongs, virus, protozous, bacteris, algues).

Son la forma més antiga de vida a la Terra i els més abundants al planeta.

Els humans els utilitzem en agricultura, ramaderia, medi ambient, industria química, alimentació, sanitat. Gracies a determinats microorganismes estem sans i el planeta seria d’una altra manera sense la seva participació.

 

Els microorganismes: una majoria invisible   Els microorganismes: una majoria invisible   Els microorganismes: una majoria invisible

 

 


Etiqueta:

Seminaris

7 de març de 2019, Seminari de Dones i societat (3/3) "Medi ambient i salut" a càrrec de Carme Valls Llobet.


INFO

El 7 de febrerBelen Cañizar Bel, ens va exposar con son i com haurian de ser les ciutats doncs no ens venen donades de forma neutra i inamovible. Seminari Dones i societat (2/3).


INFO

4 d'abril 2019, Seminari: Salut i nutrició  (1/3), Claus per una alimentació saludable


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all