javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

La tradició a Catalunya "El Patrimoni cultural i inmaterial"

El 17 de desembre a la Biblioteca MunicipalJosep Fornés i García. Mestre, Llicenciat en Antropologia Social i Cultural i Màster en Gestió Cultural per la UB, entre altres, l'actualment dirigeix el Museu Etnològic de Barcelona.El Patrimoni cultural i inmaterial  

El 17 de desembre a la Biblioteca MunicipalJosep Fornés i García. Mestre, Llicenciat en Antropologia Social i Cultural i Màster en Gestió Cultural per la UB, entre altres, l'actualment dirigeix el Museu Etnològic de Barcelona.

La conferència ens va mostrar els objectes, tradicions i costums culturals que amb els anys ha arribat a convertir-se en el nostre patrimoni cultural immaterial.

 

 

 


Etiqueta:

Conferències

El 26 de novembre a la Biblioteca Municipal, Marina Porras llicenciada en Història de l'Art i crítica Literària i Daniel Vargas llicenciat en Teoria de la Literatura.


INFO

El 10 de gener de 2019 vam fer la conferència "Els microorganismes: una majoria invisible", la primera part del Seminari Dones i societat (1/3). A càrrec de Núria Gaju Ricart, doctora en Ciències Biològiques i professora de la UAB.


INFO

El 29 d'abril, el meteoròleg Francesc Mauri Domenech va vasar la seva conferència sobre les causes del canvi climàtic.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all