javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Literatura en Femení, Mercè Rodoreda

El 26 de novembre a la Biblioteca Municipal, Marina Porras llicenciada en Història de l'Art i crítica Literària i Daniel Vargas llicenciat en Teoria de la Literatura.Literatura en Femení, Mercè Rodoreda  

El 26 de novembre a la Biblioteca Municipal, Marina Porras llicenciada en Història de l'Art i crítica Literària i Daniel Vargas llicenciat en Teoria de la Literatura.

La conferència va donar unes pinzellades sobre l'Obra d'aquesta autora considerada com una de les escriptores de llengua catalana més influent de la seva època, tal com ho testifiquen les referències d'altres autors a la seva obra i la repercussió internacional, amb traduccions a quaranta idiomes diferents.

 

 


Etiqueta:

Conferències

El 10 de gener de 2019 vam fer la conferència "Els microorganismes: una majoria invisible", la primera part del Seminari Dones i societat (1/3). A càrrec de Núria Gaju Ricart, doctora en Ciències Biològiques i professora de la UAB.


INFO

El 29 d'abril, el meteoròleg Francesc Mauri Domenech va vasar la seva conferència sobre les causes del canvi climàtic.


INFO

El 27 de maig, va tindre lloc a la Biblioteca Municipal de Rubí, Mestre Martí Tauler, una conferència sobre la vida i obra de Pompeu Fabra i Poch a càrrec de Joan Serra Arman


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all