javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Les colònies tèxtils en veu de dona i visita a 3 d'elles al Berguedà

El 12 i 15 de novembre de 2018 vam fer la conferència "Les colònies tèxtils en veu de dona" i vam visitar 3 d'elles al Berguedà.El dia 12 de novembre a l'ateneu la xerrada va versà sobre de com era la vida al voltant del dia a dia a les colònies.

I el dia 15 varen realitzar la visita al Berguedà, seguint el fil del llibre "El silenci dels telers", per endinsar-nos en el túnel del temps per conèixer d'aprop la vida dels obrers a la colònia Vidal, després visitàrem la torre de l’amo de Viladomiu Nou.

Seguint el riu arribàrem fins la colònia del Guixaró i finalment "la Catedral” de les Colònies, amb l’església i els jardins de Cal Pons.

Assumpta Muntalà Carlos, llicenciada en Història, escriptora i autora del llibre esmentat també fou l'encarregada de dur a terme tant la xerrada com d'acompanyament com a guia de la visita.

 

 

 


La finalitat del taller va ser donar a coneixer el Parlament i el seu funcionament amb la creació de grups parlamentaris, debat d'investidura, formació de govern i assistència a un ple.


INFO

El 26 de novembre a la Biblioteca Municipal, Marina Porras llicenciada en Història de l'Art i crítica Literària i Daniel Vargas llicenciat en Teoria de la Literatura.


INFO

El 17 de desembre a la Biblioteca MunicipalJosep Fornés i García. Mestre, Llicenciat en Antropologia Social i Cultural i Màster en Gestió Cultural per la UB, entre altres, l'actualment dirigeix el Museu Etnològic de Barcelona.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all