javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Impressionisme i postimpressionisme

El 8 de novembre es va dur a terme la segona conferència del Seminari d'Art i Literatura (2/2) , a l’Ateneu de Rubí. A càrrec de Jordi González LLàcer.Impressionisme i postimpressionisme  

El 8 de novembre es va dur a terme la segona conferència del Seminari d'Art i Literatura (2/2), a l’Ateneu de Rubí. A càrrec de Jordi González LLàcer, doctor en Història de l'Art i pintor. Especialista en pintura modernista catalana.

L'Impressionisme va sorgir a finals del s.XIX, concretament en la dècada dels 1870. Els pintors van entendre que es i com es la llum i el color i que sense el color no es pot expressar la llum. Van arribar a la mateixa conclusió que els científics, sobre la llum. Revolucionaren la pintura, posaven el cavallet al bell mig de la natura. El dibuix pràcticament desapareix i només veuen taques de color. Copsen un moment concret de llum, amb pinzellades espontànies, lliures i concretes. La temàtica es més autèntica amb escenes de la vida quotidiana. Els millors representants son: Monet, Renoir, Pissarro, Sisley, Berthe Morisot.

 

Impressionisme i postimpressionisme   Impressionisme i postimpressionisme   Impressionisme i postimpressionisme

 

 


Etiqueta:

Seminaris

El 4 d'octubre es va dur a terme la primera conferència del Seminari d'Art i Literatura (1/2), a l’Ateneu de Rubí a càrrec de Natàlia Esquinas Giménez.


INFO

El 6 de juny, la reputada cuinera Ada Pellerada ens va parlar de com fa uns anys afrontàvem la gestió culinària.


INFO

7 de març de 2019, Seminari de Dones i societat (3/3) "Medi ambient i salut" a càrrec de Carme Valls Llobet.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all