contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

L'escriptura com a lluita contra l'oblit (I): Escriptores Republicanes

El 8 de març es va dur a terme la segona conferència del seminari de literatura, a l’Ateneu de Rubí. L'acte va anar a càrrec de la catedràtica de Filologia Catalana a la UAB Maria Campillo Gajardo.El 8 de març es va dur a terme la segona conferència del seminari de literatura, a l’Ateneu de Rubí. L'acte va anar a càrrec de la catedràtica de Filologia Catalana a la UAB Maria Campillo Gajardo.

 

Escriptores republicanes   Escriptores republicanes   Escriptores republicanes
         
Escriptores republicanes   Escriptores republicanes   Escriptores republicanes

 

 


Etiqueta:

Seminaris

El 10 de maig es va dur a terme la quarta conferència del Seminari de Literatura (4/4), a l’Ateneu de Rubí. L'acte va anar a càrrec de la comissaria del centenari, periodista i escriptora Marta Nadal Borès.


INFO

El 12 d'abril es va dur a terme la tercera conferència del Seminari de Literatura (3/4), a l’Ateneu de RubíL'acte va anar a càrrec de la catedràtica de Filologia Catalana a la UAB Maria Campillo Gajardo.


INFO

El 22 de febrer es va dur a terme la primera conferència del seminari de literatura, a l’Ateneu de Rubí. L'acte va anar a càrrec de la doctora en Filologia Catalana i escriptora Lluïsa Julià Capdevila.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all