contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Maria Mercè Marçal: Una Vida

El 22 de febrer es va dur a terme la primera conferència del seminari de literatura, a l’Ateneu de Rubí. L'acte va anar a càrrec de la doctora en Filologia Catalana i escriptora Lluïsa Julià Capdevila.El 22 de febrer es va dur a terme la primera conferència del seminari de literatura, a l’Ateneu de RubíL'acte va anar a càrrec de la doctora en Filologia Catalana i escriptora Lluïsa Julià Capdevila.

 

Una Vida   Una Vida   Una Vida

 

Amor sense casa   Divisa   Drap de la pols
         
La mort t'ha fet escac i mat   Mai cap amant no ha gosat arribar   Raó de cos
         

 

 


Etiqueta:

Seminaris

El 10 de maig es va dur a terme la quarta conferència del Seminari de Literatura (4/4), a l’Ateneu de Rubí. L'acte va anar a càrrec de la comissaria del centenari, periodista i escriptora Marta Nadal Borès.


INFO

El 12 d'abril es va dur a terme la tercera conferència del Seminari de Literatura (3/4), a l’Ateneu de RubíL'acte va anar a càrrec de la catedràtica de Filologia Catalana a la UAB Maria Campillo Gajardo.


INFO

El 8 de març es va dur a terme la segona conferència del seminari de literatura, a l’Ateneu de Rubí. L'acte va anar a càrrec de la catedràtica de Filologia Catalana a la UAB Maria Campillo Gajardo.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all