javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Dones Salut i Qualitat de Vida

El 26 d'octubre va tenir lloc a l’Ateneu de Rubí una conferència amb el títol "De la invisibilitat a l'estudi de les diferències i desigualtats". L'acte va anar a càrrec de la Doctora Carme Valls i Llobet.Dones Salud i Qualitat de Vida  

El 26 d'octubre va tenir lloc a l’Ateneu de Rubí una conferència amb el títol "De la invisibilitat a l'estudi de les diferències i desigualtats". L'acte va anar a càrrec de la Doctora Carme Valls i Llobet.

CAPS - Centre d'Anàlisi i Programes Sanitaris 

Fundació Olga Torres

Revista mujeres y salud

 

 


Etiqueta:

Conferències

El 15 de novembre va tenir lloc a l’Ateneu de Rubí, la xerrada prèvia a la visita guiada, que es va realitzar el dia següent pels llocs on encara es conserven símbols maçònics en algunes façanes. Els actes van anar a càrrec del periodista David Revelles.


INFO

El 27 de novembre va tenir lloc a l’Ateneu de Rubí, una conferència, sobre el tema: "Transcendència del malbaratament alimentari, des del punt de vista social, ambiental, i econòmic".


INFO

El 15 de gener va tenir lloc a l’Ateneu de Rubí, la xerrada prèvia a la visita guiada, a càrrec de la Doctora en Història de l'Art Natàlia Esquinas Giménez.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all