javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

La Model ens parla

El passat dia 20 de setembre va tenir lloc la xerrada prèvia a la visita guiada a la presó La Model a càrrec del senyor Domènec Martínez García. El passat dia 20 de setembre va tenir lloc la xerrada prèvia a la visita guiada a la presó La Model a càrrec del Membre de la Junta de l’Associació Catalana d’Ex-Presos Polítics del Franquisme, senyor Domènec Martínez García.

El dies 21 i 29 de setembre vam anar a fer una visita guiada a la presó La Model. Podeu veure un vídeo amb una mostra de les fotografies preses durant la visita.

 

 

 

 


El 18 d'octubre va tenir lloc a l’Ateneu de Rubí la xerrada prèvia a la visita guiada que es va realitzar el dia següent pels llocs on va transitar Cervantes i el barri Jueu. Els actes va anar a càrrec del periodista David Revelles.


INFO

El 15 de novembre va tenir lloc a l’Ateneu de Rubí, la xerrada prèvia a la visita guiada, que es va realitzar el dia següent pels llocs on encara es conserven símbols maçònics en algunes façanes. Els actes van anar a càrrec del periodista David Revelles.


INFO

El 15 de gener va tenir lloc a l’Ateneu de Rubí, la xerrada prèvia a la visita guiada, a càrrec de la Doctora en Història de l'Art Natàlia Esquinas Giménez.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all