javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Sessió informativa

El 7 de març vam celebrar la sessió informativa sobre el projecte de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí amb una assistència molt nombrosa que va deixar petita la sala de l’Ateneu.El 7 de març vam celebrar la sessió informativa sobre el projecte de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí amb una assistència molt nombrosa que va deixar petita la sala de l’Ateneu.

Posem a la vostre disposició el reportatge publicat el 7/3/2017 a la pàgina web de Rubitv.cat.

 

 

 


Etiqueta:

AEUR

El 31 de maig vam celebrar una roda de premsa per donar a conèixer als mitjans de comunicació l'inici de les nostres activitats amb l'acte inaugural de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí, així com els projectes preparats per al curs 2017-2018.


INFO

El 7 de juny va tenir lloc la presentació de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí, a l’Ateneu de Rubí, amb una gran participació ciutadana. L'acte va anar a càrrec de l’escriptora i periodista Empar Moliner i del violoncel·lista Joaquin Alabau.


INFO

El passat dia 20 de setembre va tenir lloc la xerrada prèvia a la visita guiada a la presó La Model a càrrec del senyor Domènec Martínez García. 


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all