javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

El vidre que es transforma en art

Dijous 19 de maig, a les 18 h,, a l’Auditori Vallhonrat 

A càrrec de Joan Serra, vitraller.Joan serra  

Joan Serra va encetar, l’any 1979, la seva activitat com a vitraller, es va formar en un taller professional amb el mestre Joan Marí i també a l’Escola Massana amb el mestre Antoni Gómez Solagran.

El 1984, situa el taller, L’ART DEL VITRALL, al centre històric de Sabadell en un edifici menestral del segle XIX, obert de cara al públic, integrant aquest ofici a la xarxa cultural de la ciutat. Al llarg del temps s’ha convertit en un referent del món del vitrall.

Durant tots aquests anys hi ha hagut una intensa activitat professional tant en la creació de nous vitralls com en la restauració (Casa Lleó Morera de Barcelona, Mercat Central de Sabadell, Palau Güell, Teatre Principal de Terrassa, entre d’altres). També en l’àmbit divulgatiu de l’ofici a través de conferències, visites al taller, cursos, treballs de documentació, publicacions i exposicions.

L’hi ha estat atorgat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya el Diploma de Mestre Artesà en l’ofici de vitraller en reconeixement del mestratge i dels mèrits de caràcter extraordinari acreditats (nov. 2013). Aquest reconeixement avala la trajectòria de tots aquests anys d’ofici i divulgació de l’art del vitrall.

Commemoració del centenari del naixement d’Antoni Pons Cirac, artista del gravat de vidre. Col·laboració amb la Fundació Museu Vallhonrat en la inauguració de les noves instal·lacions del museu, on quedaran exposades les peces d’aquest artesà del vidre.

Entrada lliure, oberta a tothom.

 

pons cirac   Pons cirac   Pons cirac

 

 


Etiqueta:

Conferències


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all