javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Concert de fi de curs

 

Divendres 1 de juliol 20:30 h, plaça Doctor Guardiet.

  

 hoy cats jazz  

GILI-ROMANÍ HOT JAZZ CATS

 Ricard Gili, trompeta i veu

Oriol Romaní, clarinet

Federico Mazzanti, piano

Queralt Camps, contrabaix

Xavi Hinojosa, bateria

El trompetista Ricard Gili —director de La Locomotora Negra— i el clarinetista Oriol Romaní, dos dels més reconeguts músics de jazz del país, han compartit des de fa anys concerts i jam-sessions amb grups com el Jimmy Rena Trio, La Locomotora Negra, els New Orleans Blue Stompers o els Barcelona Swing Serenaders.

El seu repertori inclou blues, espirituals i temes típics del jazz que es feia durant els anys vint, trenta i quaranta a Nova Orleans, Chicago i Nova York, recreats de nou a la manera del quartet i amb la inclusió, també, d’algun tema propi.

En l'argot jazzístic, el "hot jazz" és aquell jazz càlid que toca el cor de tothom i ho fa bellugar tot, i els "cats" són els companys amb qui un ha viscut aventures i se sent de gust.

El trompetista Ricard Gili i el clarinetista Oriol Romaní, dos dels músics més reconeguts en el món del jazz clàssic a casa nostra, han compartit des de fa anys concerts, festivals i jam sessions amb grups diversos -La Locomotora Negra, New Orleans Blue Stompers, La Guitarra All Stars, JazzClass Jammers, Jazzcare All Stars, Hot Jazz Cats...

Amb la complicitat que s'ha creat entre ells, i sostinguts i propulsats per una excel·lent secció rítmica, ofereixen la seva música plena de feeling i de swing, recreant a la seva manera temes típics del jazz dels anys 20, 30 i 40 a Nova Orleans, Chicago i Nova York, i tocant també blues, espirituals negres i algun tema de collita pròpia. De l'enregistrament del seu últim concert a la Nova Jazz Cava de Terrassa, n'ha sortit el CD "Revolutionary blues".

 

 


Etiqueta:

Conferències


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all