contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

El futur del món en poques mans: les Cimeres del Clima

Dijous 20 d'abril a les 18 h, a ll’Auditori Vallhonrat, entrada per la plaça Montserrat Roig

A càrrec de Cori Calero López, llicenciada en periodisme a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Activitat inclosa als actes del Dia de la Terra 

cori calero  

Cori Calero López, llicenciada en periodisme a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, especialitzada en el periodisme ambiental i el canvi climàtic.

El 2022 ha estat l’any més calorós de la història a Catalunya (des que hi ha dades), però també a França i Gran Bretanya. A tot el món s’han batut rècords de temperatures màximes.

Patim una sequera que castiga el nostre país i que ja fa 2 anys que dura, mentre les reserves continuen baixant. Cada cop tenim més espècies invasores afavorides per les temperatures més càlides. Els extrems són cada cop més extrems i els grans temporals puntuals ens visiten any rere any... Ja no cal que ens remetem a la ciència per comprovar que els efectes de la crisi climàtica són reals aquí i ara. Tots els estudis i evidències ens indiquen que hem d’actuar-hi el més aviat i contundentment possible i, mentre que als ciutadans ens insten a reciclar i reduir residus, a utilitzar més un transport públic ineficient, a invertir els nostres calers en autoconsum... veiem com uns pocs mandataris que mouen els fils del món, es reuneixen en les grans cimeres del clima què no sabem ben bé si serveixen per alguna cosa.

Qui ha d’actuar? Nosaltres els ciutadans i els petits governs locals o els grans mandataris i potències mundials? I si resulta que si no treballem plegats no ens en sortirem? Entrarem en el funcionament de les cimeres des dels ulls de la periodista Cori Calero, però també dels protagonistes que hi ha entrevistat: els grans polítics, els científics, les ong o els activistes.

 Entrada lliure, oberta a tothom.

 

 

Les cimeres del clima   cimeres del clima   cimeres del clima
         
cimeres del clima   cimeres del clima   cimeres del clima

 

 


Etiqueta:

AEUR Conferències


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all