javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

El càncer i la recerca científica

Dilluns 22 de maig a les 18 h, a ll’Auditori Vallhonrat, entrada per la plaça Montserrat Roig

A càrrec de Francesca Mateo González, doctora en Biologia i Patologia Cel·lular 

paqui mateo  

Francesca Mateo González, Llicenciada en Biologia especialitat Sanitària per la Universitat de Barcelona (2003).

Doctora en Biologia i Patologia Cel·lular per la Universitat de Barcelona (Facultat de Medicina, 2009). El tema de la tesi doctoral va ser l’estudi de mecanismes de regulació de la divisió cel·lular.

Investigadora postdoctoral a l’Institut de Biologia Molecular de Barcelona (IBMB-CSIC) dins del grup de Senyalització cel·lular, ubiquitinització i càncer dirigit pel Dr Timothy Thomson del 2010 al 2014. El projecte de recerca es va centrar en l’estudi dels mecanismes implicats en la metàstasi del càncer de pròstata.

Des del 2014, investigadora a l’Institut Català d’Oncologia dins del grup de Recerca en Càncer de Mama dirigit pel Dr Miquel Àngel Pujana. Actualment treballo en projectes centrats en l’estudi de factors de risc de desenvolupar càncer de mama i noves teràpies.

 Segons dades de la OMS un de cada dos homes i una de cada tres dones experimentarà un càncer al llarg de la seva vida. En aquesta conferència explicarem en què consisteix el càncer, quins tipus hi ha, quins són els més freqüents, i parlarem de com la recerca científica ha ajudat a conèixer millor aquesta malaltia i a millorar-ne la classificació i el tractament.

Entrada lliure, oberta a tothom.

 

 

 

anticuerpos   cancer de colon   laboratori
         
cientifics   miniorgans   recerca

 

 


Etiqueta:

AEUR Conferències


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all