javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

Joan Oró, el científic de la vida

 Dilluns, 5 de juny, a les 18h a l'Auditori Vallhonrat.

A càrrec de Joan Anton Catalá Amigó. Llicenciat en química i Màster en Astronomia i Astrofísica per la Universitat Internacional de València 

joan anton català  

Joan Anton Catalá Amigó. Llicenciat en química i Màster en Astronomia i Astrofísica per la Universitat Internacional de València. Es comissari de l’any Joan Oró 2023.

Joan Oró, investigador català, va fer grans contribucions a la ciència, en l’àmbit de l’origen de la vida i la cerca de vida fora de la Terra. En aquesta conferència parlarem del personatge, dels seus somnis i de les seves aportacions.

 Enguany celebrem el centenari del naixement de Joan Oró, una de les figures científiques més importants del segle XX, commemoració reconeguda oficialment per la Generalitat de Catalunya amb la declaració del 2023 com a Any Joan Oró. Aquest investigador català, que ja de petit somiava en saber com la natura ens havia fet, va fer grans contribucions a la ciència, en l’àmbit de l’origen de la vida i la cerca de vida fora de la Terra. En aquesta conferència parlarem del personatge, dels seus somnis i de les seves aportacions.

Entrada lliure, oberta a tothom.

 

    joan oro    
origen de la vida     vida a l'univers
astronomia     vida a l'univers

 

 


Etiqueta:

AEUR Conferències


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all