javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

FAQS

Tens algun dubte? Aquí tens un llistat amb les preguntes més freqüents. Sí no està aquí la teva pregunta, no dubtis en contactar amb nosaltres! Que es L’Aula de Extensió Universitarai de Rubi?

L’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR) és una associació de caràcter cultural i educatiu, sense ànim de lucre, vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els seus objectius són difondre la cultura, despertar l’interès i satisfer les inquietuds intel·lectuals de les persones més grans de 55 anys, o de totes les que hi estiguin interessades, i que volen ampliar els seus coneixements en diverses matèries de manera amena, dinàmica i participativa.

 Quins tipus d’activitat es fan a l’Aula?

L’Aula ofereix diverses activitats formatives com conferències, cursos, seminaris, visites culturals, tertúlies…impartides per professionals especialitzats i de prestigi reconegut.

La temàtica és molt variada, tan d’ humanitats com de ciència i  ciències socials: Historia, Literatura, Música, Teatre, Art, Filosofia, Ciències de la Salut, Política, Economia, Biologia…

 Quin any va començar?

L’AEUR es va constituir com a entitat el 7 de març de 2017 i va començar les seves activitats el setembre del mateix any.

 Com ens organitzem?

L’organització de l’entitat es basa en la feina voluntària dels membres de la junta i col·laboradors que fan possible el bon funcionament de les activitats i és primordial per aconseguir l’eficiència de l’Associació.

 Finançament:

L’entitat es finança mitjançant les quotes dels associats i la col·laboració de comerços, entitats bancàries, empreses i l’Ajuntament de Rubí, i comptaamb el suport de laUniversitat Autònoma de Barcelona, Afopa i la Generalitat de Catalunya.

 Per què és important ser soci de l’Aula?

És important ser soci de l’AEUR per mantenir-la viva i en creixement, per no deixar d’aprendre mentre vivim, per envellir amb qualitat de vida i de ment i perquè l’Aula contribueix a incrementar la cultura en benefici de la ciutat.

Els socis paguen una quota anual de 40€ que els dona dret a:

  • Gaudir de descomptes en les activitats de pagament.
  • Assistir als actes d’obertura i cloenda de curs,
  • Prendre part de l’assemblea anual on s’aprova la memòria del curs i els comptes de l’any anterior i es prenen decisions , amb veu i vot.
  • Tenir prioritat a l’hora d’inscriure’s als seminaris, les visites i els viatges culturals.
  • Ser membres electes per poder formar part de la Junta.

 Quantes sortides es fan al llarg del curs?

Aproximadament 2/3 per trimestre.

 De qui depen l’AEUR?

Les Aules d’Extensió Universitària, estan lligades a la universitat, en el nostre cas a la Universitat Autònoma de Bellaterra.

 On es fan les activitats programades?

A l’Ateneu de Rubí, a la Biblioteca Mestre Martí Tauler i a l’Auditori Vallhonrat.

 Quants socis té l’AEUR?

La nostra és una aula jove en expansió. Actualment estem al voltant dels 150 socis i sòcies. 

 Quines ventajes tenen el socis?

Els socis tene descontes en les vistites, sortides i en els actes de pagament, Tan mateix tenen reserva preferencial amb les actvitats que tene aforament limitat.

 Sóc soci, com em registro a les activitats d'AEUR?

Aquí teniu el tutorial de com fer-ho!

 

 

 


Etiqueta:

AEUR

L'Aula d'Extensió Universitària de Rubí és una associació de caràcter cultural i educatiu sense ànim de lucre, amb autonomia plena, vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona, que es va presentar el març de 2017.


INFO

És important ser soci de l’Aula per mantenir-la viva i en creixement, per no deixar d’aprendre mentre vivim,
per envellir amb qualitat de vida i de ment 
i perquè l’Aula contribueix a la millora de la ciutat mitjançant la cultura.


INFO

L'Aula d'Extensió Universitària de Rubí organitza activitats des de la seva creació. Posem a la vostra disposició les memòries dels cursos anteriors perquè pugueu consultar el que hem fet fins ara.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all