javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

La cuina mediterrània

El 6 de juny, la reputada cuinera Ada Pellerada ens va parlar de com fa uns anys afrontàvem la gestió culinària.



El 6 de juny, la reputada cuinera Ada Pellerada ens va parlar de com fa uns anys afrontàvem la gestió culinària.
Segons ella passava per 4 eixos: el Territori, ja que el nostre entorn ens ajuda a menjar d’una manera determinada utilitzant els productes que tenim al nostre abast; la Temporalitat ja que el clima ens determina els productes de temporada; el Patrimoni culinari que hem heretat de les nostres famílies i de tota la cultura culinària del país; i finalment, la Religió que també marcava pautes a l’hora dels menjars (Quaresma...).

 

 

 


Etiqueta:

Seminaris

El 9 de maig, l'Anna Paré Vidal presenta la segona part del Seminari: Salut i nutrició anomenada "Influència dels aliments en el cervell"


INFO

4 d'abril 2019, Seminari: Salut i nutrició  (1/3), Claus per una alimentació saludable


INFO

7 de març de 2019, Seminari de Dones i societat (3/3) "Medi ambient i salut" a càrrec de Carme Valls Llobet.


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.cat



Copyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all