javascript contador
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

"Oda a Espanya" de Joan Maragall

A càrrec de Vicenç Villatoro i Lamolla, escriptor, periodista i polític català. Com a escriptor ha publicat especialment llibres de narrativa que han obtingut alguns dels premis més importants de la literatura catalana.Vicenç Villatoro  

Dilluns 25 d'octubre a les 18 h. a la Biblioteca

Conferència sobre el llibre “Oda a Espanya” de Joan Maragall. Text clau en la història catalana i espanyola del segle XX.

A càrrec de Vicenç Villatoro i Lamolla, escriptor, periodista i polític català. Com a escriptor ha publicat especialment llibres de narrativa que han obtingut alguns dels premis més importants de la literatura catalana.

Ens explicarà la relació del llibre de Joan Maragall i l’evolució del segle passat entre Catalunya i Espanya, tant econòmicament com socialment i políticament.

 

  Inscripció a l'acte  

Inscriu-te a l'acte "Oda a Espanya” de Joan Maragall

Si no sou socis, també us podeu inscriure a través de mail a inscripcions@aularubi.cat o per watts app al telèfon 681617587.

 

 

 


Etiqueta:

Conferències

“La pobresa:  com entendre-la i com combatre-la”, a càrrec de: José Antonio Noguera, professor de Polítiques redistributives i Estats del ben estar. 


INFO

Dijous 11 de novembre, a les 19 h a la Biblioteca: Conferència conjunta amb els Amics de la UAB , “La Salut  i les trampes de gènere i pobresa”, a càrrec de: Carme Valls Llobet.


INFO

Dilluns 22 de novembre, a les 18 h. a la Biblioteca: “Com en ha afectat el Corona Virus a la Gent Gran”, a càrrec dels rubinencs: Antonia Llunell i Casanovas i Antoni Casals i Pascual


INFO


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all