contador de visitas
  • Telèfon
  • 681.61.75.87
  • Contacte

La participació de les persones grans en el desenvolupament de les comunitats: utopia o repte?

Dijous 5 d'Octubre a les 18 h, a l'Auditori Vallhonrat.

A càrrec de Mercè Pérez Salanova, doctora en Psicologia per la UAB 

merce perez  

Mercè Pérez Salanova. Psicòloga especialitzada en el camp de l'envelliment. Doctora en Psicologia. Investigadora de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Professora jubilada de la UAB. La seva trajectòria integra la intervenció professional al sector públic, principalment en l'àmbit local, i la docència i investigació a la UAB. En aquesta universitat va iniciar la matèria Psicologia de la vellesa i va crear el programa La Universitat a l’Abast. Paral·lelament, destacar el seu compromís històric amb la institucionalització de la professió com a Degana-Fundadora del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

 Per respondre aquesta pregunta ens endinsarem en les diferents formes d'entendre l'envelliment i la participació  de les persones grans i analitzarem quins estímuls i quines barreres veiem en el context actual. A la vegada proposarem algunes pistes per promoure les oportunitats participatives i la implicació comunitària de les persones quan envelleixen. .

En acabar la conferència es farà la presentació del conte L’avi Quim, un nou exemplar dins la col·lecció de contes editats per la Fundació Vallhonrat.

Entrada lliure, oberta a tothom.

 

 

 

participacio gent gran   evolucio poblacio   merce perez

 

 


Etiqueta:

AEUR Conferències


Carrer Xile 1-3 , 08191 Rubí
tel: 681.61.75.87
email: aularubi@aularubi.catCopyright © 2021 All rights reserved.
30+ Layouts
scroll down to view all